Over ons

Finezze Lingerie: sfeervolle lingeriewinkel

Bij het uitzoeken van lingerie, badmode, ondermode of protheselingerie is het belangrijk dat u rustig kunt kijken en passen. In onze sfeervolle winkel kunt u zonder schroom en geheel vrijblijvend diverse modellen passen in onze zeer ruime paskamers. Lingerie is voor veel vrouwen zeer persoonlijk. Daarom vinden we het belangrijk dat u zich in onze winkel op uw gemak voelt. Bij Finezze Lingerie heeft u privacy, ruimte en een optimale verlichting. Zodat u in een comfortabele en prettige omgeving kunt passen, voelen en beoordelen. Want alleen dan kunt u de juiste keuze maken!

Kom langs bij Finezze Lingerie!

Op deze site vindt u een overzicht van de merken in onze collectie. Maar in onze winkel krijgt u echt een goed beeld van ons assortiment. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend advies. We kunnen dan bepalen welke maat, pasvorm en welk merk het meest geschikt voor u is. Samen kunnen we dan de merken uitzoeken die u goed zullen passen en, heel belangrijk, waar u zich prettig in voelt.
Bij Finezze doen we er alles aan om onze collectie zoveel mogelijk op uw wensen af te stemmen. Wij hopen u dan ook binnenkort te mogen ontmoeten in onze winkel in het centrum van Wierden!