Ruilen en retourneren

7. RUILEN
7.1 De koper is verplicht de bestelling onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te controleren op juistheid in product, maat en kleur of door derden te laten controleren.
7.2 De koper kan het artikel ruilen of krijgt het geld terug.
7.3 Indien de koper de aankoop ongedaan wil maken door het geld terug te verlangen zal Finezze Lingerie zorgdragen voor terugbetaling van het aankoopbedrag van het retour gezonden product binnen 14 dagen nadat de retourzending van koper is terug ontvangen. LET OP: de retourkosten zijn voor de koper. Bij een bestelling van meerdere stuks worden er geen  verzendkosten vergoed wanneer slechts een deel van de bestelling wordt terug gestuurd.                                7.4 Koper dient de retournering uitsluitend te verrichten aan het adres van Finezze Lingerie waarbij de retourzending in de oorspronkelijke verpakking dient plaats te vinden. Finezze Lingerie accepteert alleen retouren waar duidelijk op de verpakking en naam en ordernummer zijn vermeld.
7.5 Recht van retour, ook wel de afkoelingsperiode genoemd. De consument kan binnen 14 werkdagen na ontvangst een product retourneren indien akkoord gegeven door Finezze Lingerie. Hier worden wel aanvullende voorwaarden aan verbonden. Koper neemt de verzendkosten voor het retoursturen volledig op zich. Een retour moet altijd eerst via e-mail worden aangemeld.
Vanuit het oogpunt van HYGIËNE zijn op ons assortiment aanvullende retourvoorwaarden van toepassing. In algemene zin wordt u verzocht om tijdens het passen van de lingerie, uw eigen ondergoed aan te houden. In het geval dat na retourzending wordt geconstateerd dat dit niet gebeurd is, behouden wij ons nadrukkelijk het recht voor om de artikelen te weigeren. In dit geval wordt het aankoopbedrag niet teruggestort en ontvangt u van ons schriftelijk bericht. Producten die u tijdens het passen direct in op uw huid aanbrengt, zoals siliconenproducten kunnen niet worden geruild. Daarnaast geldt dat producten in de uitverkoop in beperkte mate kunnen worden geruild. Let hiervoor op de productomschrijving. De kosten voor het retour sturen van het product zijn voor de consument. Het product mag niet gebruikt zijn en dient nog verkoopbaar te zijn (consument moet product wel kunnen bekijken, maar niet in gebruik hebben genomen). Het product moet onbeschadigd en compleet zijn. Tevens dient het product in de originele verpakking retour gestuurd worden. Het recht van retour geldt niet voor een dienst waarmee de verkoper met instemming van de consument is begonnen voordat de afkoelingsperiode is verstreken. Het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen worden gecrediteerd.

Download hier het retourformulier >>